Belles Beach House i Venice

Om du letar efter en Restaurang i Venice Beach finns det, jättenära skateparken, ett mysigt ställe som heter Belles Beach House. Drinkarna är jättegoda och maten likaså. Atmosfären är häftig och stället är väldigt bildvänligt för alla er som älskar att fotografera.

Hit kan man gå för att ta en fördrink innan utgång eller stanna för ett längre besök och käka middag. Under mitt besök tog jag den alkoholfria drinken, “Passion Fruit Mango Spritz”, rekommenderar om man vill köra på en mocktail!

Restaurangen serverar mat inspirerad från Hawaii och en touch “of Japanese influence and vibrant crafted cocktails.” Läs mer om Belles Beach House här.

I matväg rekommenderas Lobster Rolls och Char Siu Ribs!

Under kategorin “Restauranger” här, kan du läsa om fler restauranger i Los Angeles som är värda ett besök!